6 Dagar kvar

Hej
Bokeh (föresten vet jag inte hur det stavas men strunt samma!) är något som är väldigt poppis, det har det varit väldigt länge vad jag vet men jag har inte gätt mig på det fören för några veckor sen. Jag tycker det är riktigt snyggt när man får det i bakgrunden på bilder men även när det bara är bokeh. Här får ni två exempel på bokeh, en där jag fotade folie och en annan där jag fotade vatten konstigt nog.


Foto: Jag  Kamera: Canon Eos 400D

Psst, Tidinställt inlägg!

7 dagar kvar

Hej!
Nu är jag antagligen framme i Österrike, eller jag vet faktiskt inte, kanske sitter jag på ett trångt flygplan, ja ni fattar. Men som jag lovat er ska jag hålla er uppdaterade så gott det går! Så jag tänkte att det första tidinställda inlägget får inehålla denna grymma låt! Lyssna och Njut!

Jag vet att jag redan lagt ut en låt med denna underbara sångare, men nu får ni en till och på köpet även en grymt duktig tjej! Vet i alla fall nu vad han heter Sam Tsui!

Psst! Tindinställt inlägg!


Sista på en vecka!

Gud vad glad jag blev när jag såg att jag vann veckans blogg!! Kul, men ändå lite "pinsammt" när jag typ inte har bloggat eller kommer blogga så jätte mycket veckan som kommer, för jag åker faktiskt i morgon! Japp och jag är snart klar med all packning också, men ni vet att jag kommer tillbaka sen och bloggar gärnet när jag kommer tillbaka från Österrike! Därför blir detta inlägg väldigt tråkigt, men nu blev det så, om jag inte bloggar mer vilket jag inte tror jag kommer göra så ses vi om ca en vecka, jag har ställt in några inlägg som kommer komma upp men tyvär inte varje dag! Men ha det så bra!

Jag vill inte plugga So


Foto: Jag   Kamera: Canon Eos 400D
Fy, fy, fy, så dålig jag är på att blogga!! Jag har ingetn sådär jätte bra förklaring, men jag har pluggat en massa so och fixat jätte många tidinställda inlägg tills jag åker till Österrike på lördag!! Å vad jag längtar! Men jag ska försöka lova att det kommer bli bättre uppdatering efter lovet, så håll ut!
Och För er intresserade ska jag:
Plugga So
Träna
börja packa lite smått
Göra några tidinställda inlägg!
Det var det!

Liten lyckospark..

Hej
Slutade tidigt idag,vilket gillas! Har bara pluggat So med Ines sen jag kom hem, men nu är vi i stort sätt klara så jag fick tid att blogga! Vad jag ska blogga om därimot vet jag inte riktigt, för er som är intresserade ska jag ut och fota lite imorgon, känns som att att hur mycket jag än fotar blir det inte några bilder! Skumt.. Men nu ska jag sjunga singstar med Ines, önska mig lycka till det kan behövas!

Foto: Jag  Redegering: Jag  Kamera: Canon Eos 400D

Redegera bilder?

Jag fick en komentar om var jag redegerar mina bilder. Eftersom jag är en av de som absolut är helt lost när det gäller photoshopp (vet inte äns hur det stavas!) Så använder jag mig av en betydligt lättare sida! Den heter www.picknik.com , det är inte alls avanserat på något sätt, man ändrar i stort sätt bara färg och ljus men jag tycker ändå att det blir riktigt fina bilder!

Ny duschad och Tränad!


Foto: Jag   Redegering: Jag  Kamera: Canon Eos 400D
Nu är jag hemma från träning och nyduschad! Gud vad det vad skönt att träna, det snöade och var riktigt kallt men åå så skönt det var, att ta ut sig riktigt ordentligt är inte alltid fel! Nu ska jag snart äta middag och senare blir det Familjen anorlunda! (Jag älskar det programmet!) Just det, jag är med och tävlar om att bli "veckans blogg" här! Det var det jag hade att säga nu.


Borde är en sak..

Har precis kommit in från att ha gjort rent marsvinens bur. Skönt att ha det gjort. Vi har bara en läxa den här veckan, skönt det med tanke på läxbomben förra veckan, så det gäller att njuta medans det varar! Men plugga till so:n måste jag verkligen göra! Egentligen nu, fasst jag kan skuta upp det liiite till. Men nu ska jag redegera några bilder och sen får jag nog ta tag i so:n innan det blir dags för träning!

Foto: Jag  Redegering: Jag  Kamera: Canon Eos 400D


Nästa, skolan

Måndag idag då, heregud vad fort alla helger går, men veckorna går ju nästan lika fort och det är ju bra! Idag har vi no prov, känns riktigt bra faktiskt, men det skulle inte förvåna mig om de slänger in något om typ rödkålens historia! Fasst det är väl ändå lite för onödigt? Aja, skolan kallar (ojoj det där lät provsigt!) bloggar senare i eftermiddag!

Foto: Jag  Redegering: Jag  Kamera: Canon Eos 400D 


Splasch!



Foto: Jag  Redegering: Jag  Kamera: Canon Eos 400D
Nu har jag redegerat några vattenbilder som jag fotade för ett tag sen. Min favvo är nog den första, vilken tycker ni? Men nu är det bara att vänta på att Solsidan ska börja, så blir det mys med familjen och te!

I love redegering!



Foto: Jag  Redegering: Jag  Kamera: Canon Eos 400D
Gud vad det är roligt att redegera bilder! De blir så himla mycket snyggare och roligare! Speciellt de bilder som är väldigt tråkiga med som har bokhe i bakgrunden! Ska fortsätta redegera bilder nu!

Rubrik saknas


Foto: Jag   Kamera: Canon Eos 400D
Hej
Hittade absolut ingenting i centrum. De hade världens sämsta utbud på jr googels så jag kommer få åka med mammas istället, fasst de är rätt snygga faktiskt! Efter vi kom hem från centrum gick jag och Vendela ut och fotade, blev några bra bilder som ni får se i ett annat inlägg senare.


Shopping time!

Hej!
Detta blir ett snabbt inlägg för jag måste skynda mig till bussen. Ska åka med Vendela och shoppa lite. Måste hitta ett par googels till sportlovet! Ska även titta om de har fått in några vårkläder kanske. Men nu måste jag iväg, ha det bra!

Foto: Jag   Kamera: Canon Eos 400D

Världens finast vän

Har suttit och lyssnat på spotify ett tag, har lyssnat riktigt mycket på Freaky like me, en låt som är så är så nedrans bra! När jag hör den tänker jag på världens finaste vän, Vendela! Vi kommer alltid vara vänner vad som än händer!
Gammal bild men älskar den ändå!   Foto: Ines      
Älskar dig!!!

Candy time


Nu ska jag ta och styrketräna (någon träning får jag väl lov att utsätta mig för idag!) och sen ska jag hoppa in i duschen. Senare ikväll ska vi få gäster, ska bli riktigt skojsigt!

Höst igen?

Har varit ute och fotat med Ines. Gick väl sådär. Börjar bli rätt trött på alla trista vintermotiv. Jag vill ha sommar och vår! I alla fall, vi hittade konstigt nog ett träd som hade alldeles oranga blad, vi trodde nästan det var höst igen. Så det trädet fick vara vår huvud modell under rundan. Så här blev bilderna! Tycker båda blev riktigt fina och snyggt med bokeh på sista!


Foto: Jag & Ines     Kamera: Canon Eos 400D


Bloggggtrafik.nu

Hej!
Har varit uppe sen kl 8! Trodde jag skulle sova hela dagen när jag gick och la mig igår, var helt slut efter veckan! Var inställd på löpträning idag, men det blev det inget av eftersom det är 18 minus ute! Sverige alltså...*suck*. Så jag har ägnat morgonen åt att besöka en massa bloggar här, en superbra sida om man vill ha fler besökare! Så checka in den! Men nu ska jag försöka mig gå upp ur sängen och äta frukost.
Blir ett bildlöst inlägg, men hade tänkt att gå ut och fota idag, får se hur det blir med det med tanke på hur kallt det är!


FetaostPaj


Foto: Jag   Kamera: Canon Eos 400D
Här sitter jag och känner mig som en uppblåst balong! Har ätit min underbara paj, är så stolt att jag lyckades laga den och att den till och med gick att äta! Jag trodde faktiskt att den skulle bli jätte äckligt.
*
Men nu ska jag titta lite på bloggar och sen blir det mys framför tvn!

Fredag!!!!!


Foto: Jag    Kamera: Canon Eos 400D
Förlåt för usel uppdatering, men har verkligen inte haft ork! Men jag ska försöka bli lite bättre i alla fall! Idag är det ju Fredag, veckans näst bästa dag! Japp, det inebär Fredagsmys och parlamentet. Ska även laga middagen ikväll ,blir en paj.. har redan börjat med degen som ligger i kylen. Får se hur det går degen höll ju på att gå åt (nu ska jag inte svära..) skogen, mamma rädda mig med matbredaren (smart mamma jag har va?) ni får se resultatet sen!

Me and my chocolate!

Hej
I skolan idag fick vi vår belöning (eller typ tack för att ni ställde upp på att berätta om spanskan och sluta 2 timmar senare!..belöning) Japp och det blev en stor chokladkaka, mumma!! Så den ska jag hugga in i..nu! Om en stund ska jag ta tag i läxorna, men ska bara nuta liiite av chokladen. Ha det bra!


Plugg..



Hej.
Ni ser själva vad jag har gjort den senaste tiden... nejdå jag har inte pluggat i mer en 3 timmar men nog har jag pluggat i alla fall. Trevligt värre med både So prov och No prov nästa vecka och som krydda på den slängde de in lite Engelska glosor och text, spanska och matte! Ja jag vet våra lärare är underbara! (nej jag går inte på högstadiet för er som blev lite fundersamma) Jaja jag antar att det är normalt men ibland kan man få gnälla lite, eller hur? Men nu ska jag göra något kul och inte sitta här och tänka på det som varit!


Feb. 15, 2011

Hej!
Nu är jag hemma från skolan som väl var bra, men pinsam, sista lektionen skulle vi gå runt till femmorna och berätta om spanskan. Vi fick stå och sjunga en spansk låt, som tur var med musik i bakgrunden men hos den sista klassen fick vi sjung utan! Jadu ni kan ana att det var pinsamt!
*
Nu ska jag plugga med Ines, vilket liv!

Är man snygg eller är man?

"Hold It Against Me" (Cover)


Älskar den här låten! Mycket bättre en orginalet och killarna är ju bara för coola! Speciellt han på trumman men självklart också sågaren! Så vad tycker ni? Är det bara jag som har fastnat för den här?
*
Men nu ska jag snart dra iväg till skolan, lite nervo är man ju, ska stå inför femmorna och brätta varför de ska välja spanska! Men det går säker bra. Ni får höra sen hur det gick.

Nytt igen

Nu är jag äntligen klar med den nya designen som jag har hållt på med hela helgen i stort sätt. Men nu är jag äntligen nöjd och redo för att blogga! Jag vet att min blogg just nu ser lite konstig ut men det beror bara på att jag har tagit bort alla inlägg, jag antar att ni kanske redan hade förstått det men jaja! Så snart kommer den se fullständigt normal ut! Det där blev ett sånt där tråkigt inlägg som man bara är tvungen att lägga in när man har en ny blogg, men nu är det överstökat.

RSS 2.0